×
16. 11. 2016

Komedie Bezva ženská na krku rozesmála již přes 300 000 diváků

Komedie Bezva ženská na krku rozesmála již přes 300 000 diváků

Komedie BEZVA ŽENSKÁ NA KRKU se promítá v kinech něco málo přes jeden měsíc a za tu dobu ji již vidělo více než 300 000 diváků. Tím se spolu s Teorií tygra a Lídou Baarovou stává jedním z nejúspěšnějších českých filmů tohoto roku.

A to tato komedie tvůrčího tandemu Tomáš Hoffman – Jiří Vejdělek rozhodně ještě neřekla v žebříčcích návštěvnosti a oblíbenosti své poslední slovo. Dokazuje to i skutečnost, že se Bezva ženská na krku drží i v pátém týdnu po premiéře v popředí víkendových výsledků a sály kin bývají pravidelně zaplněné.

Komentáře diváků na diskusních fórech a sociálních sítích, které umí být často nelítostné a upřímné, ukazují, že z kin neodcházejí zklamaní:

„Včera a šla bych klidně ještě dvakrát… bojím se jen, že teď budou přeplněné vesnice a hrobníci nebudou mít klidu…”

 „Skvělý film, moc jsem se nasmála a už teď se těším, až se na něj znovu podívám“, Česká komedie s bezva obsazením nezklamala! Paráda!“

„Doporučuji, splnilo to mé očekávání… hláška „kozí kapučíno“ zase zdomácní.“

„Byla jsem a jdu znovu, super česká komedie ze života. Ondra exceloval, jeho hlášky drsňáka nemají chybu.“

 „Opět super oddychová česká komedie. Určitě půjdu ještě jednou. Ondra mně fakt bavil, zahrál to skvěle. Peťa ukázala, že my ženy, máme „páky“ jak zkrotit takového hrubiána.

„Skvělá oddechovka. Moc se mi film líbil. Jen víc takových. Konečně po dlouhé době film bez hořko-smutného nádechu.“

Režisér filmu Tomáš Hoffman okomentoval návštěvnost filmu i názory diváků těmito slovy: „Děkujeme divákům za jejich přízeň a jsme moc rádi, že je naše komedie dokáže i v chladných podzimních dnech nabít sluncem a pozitivní energií. Nic krásnějšího jsme si nemohli přát.“

Vedle Ondřeje Vetchého a Petry Hřebíčkové diváci ve filmu můžete vidět Miroslava Táborského, Jiřího Langmajera, Václava Postráneckého, Ondřeje Malého, Terezu Kostkovou, Jenovéfu Bokovou a Pavlu Tomicovou.

BEZVA ŽENSKÁ NA KRKU je první společnou koprodukcí společností Infinity Prague a CinemArt. Producenty jsou Tomáš Hoffman, Jiří Vejdělek a Marek Jeníček.

Sledujte nás
Pro novináře a kinaře
Přihlášení | Registrace